Om Rygestop Hvordan

Hej. Jeg hedder Lars, og jeg har været røgfri siden april 2004 hvor jeg, sammen med min hustru, besluttede at holde op med at ryge fordi vi skulle være forældre.

Af praktiske årsager drives hjemmesiden rygestop-hvordan.dk af mit firma Skjoldby & Co ApS, Ringstedvej 2, 1. sal, 4000 Roskilde (CVR.: 29604878) som hjemmesider som denne, prissammenligninger og mindre portaler.

Missionen med hjemmesiden er at hjælpe dig, dine venner og pårørende, med at give præcis de informationer der er brug for, for at komme igang med et succesfuldt rygestop.

Bemærk at siden er reklame finansieret, dvs. der er placeret annoncer og reklame links i nogle af artiklerne på hjemmesiden. Disse reklamer får jeg kommission for enten for selve klikket eller hvis du beslutter dig for at købe nogle af de produkter jeg anbefaler. Årsagen til det er, at det har været og stadig er tidskrævende at indsamle informationer og skrive gode rygestop artikler.

Indtjeningskilderne er nødvendigt for at vi være et seriøst alternativ til de større offentlig finansierede rygestop sider.

Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer til hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte mig, ved at udfylde formularen herunder.

Har du lyst til at dele din rygestop historie, så klik her.

I 2004 havde Lars et stresset liv som selvstændig og han røg ca. 40 cigaretter om dagen. Men han kvittede smøgerne og har været røgfri lige siden.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Om Rygestop Hvordan, 33% based on 3 ratings

Anti-spam kode:
8 + 4 =