Rygestop hypnose

29 mar 2012 af

Rygestop hypnose

Mange er skeptiske over for hypnose fordi de ikke kan forklare hvad det er. Men hypnose er egentlig en ret naturlig tilstand, som du f.eks. også oplever når du dagdrømmer eller falder i staver.

En af årsagerne hypnose er en effektiv behandling mod rygestop, er fordi behandleren går ind og arbejder med din underbevidsthed. Her kan behandleren om-programmere dine rygevaner og få dig til at føle modvilje mod rygning.

“Røgfri På En Time” hypnose program. Få det nu >

 

Sådan virker hypnose mod rygning

Hypnose rygeafvænning er efterhånden en ret anvendt behandling når man vil opnå et effektivt rygestop. Der er flere som kan kvitte smøgerne efter blot en enkelt behandling. Men du skal gøre dig klar at hypnosen kun virker hvis du er motiveret.

Behandleren går ind i din underbevidsthed skaber nogle positive forslag der styrker motivationen og fjerner rygetrangen. I kan f.eks. arbejde med dine rygevaner og erstatte rygevanen med sunde alternativer og aktiviteter.

På nogle mennesker har hypnose mod rygning den effekt og fordel at de ikke behøver bruge nikotin supplementer som plastre eller tyggegummi. For andre er nikotintrangen stærkere, og her kan det være en fordel at supplere med nikotin supplementer.

 

Find den rigtige behandler

En hypnose behandling varer typisk mellem 1 time til halv anden afhængigt af hvilken behandler du vælger. Priser på hypnose rygestop er også meget forskellig og ligger lige fra 600-1500 pr. behandling. Det lyder af mange penge, men tænk på hvad du sparer af penge, hvis du stopper med at ryge.

Vær opmærksom på at der som sådan ikke findes en autorisation for rygestop klinikker. Man behøver altså ingen særlige kundskaber for at åbne rygestop klinik eller tilbyde et rygestop kursus.

Men går du efter en hypnotisør der kan hjælpe dig med et effektivt rygestop, så skal du lede efter en hypnotisør med titelen RAB. RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Har behandleren en RAB titel kan du være sikker på at han eller hun har gennemgået de uddannelsesmæssige og etiske krav som sundhedsstyrelsen har pålagt.

Dernæst skal du sørge for at skaffe nogle referencer på den rygestop konsulent eller behandler du overvejer at bruge. Pas på med at tage til takke med de referencer behandleren selv fremlægger i deres materiale eller på deres hjemmesider. De kan være opdigtet. Sørg i stedet for at spørge rundt i dit netværk og dine venner og bekendte. Der vil med garanti være nogen som er stoppet med at ryge vha. en eller anden form for behandling.

 

Selve behandlingen

Sørg for at få en god snak med behandleren inden den egentlige behandling starter. Det er bl.a. vigtigt for behandleren at vide hvilke rygevaner du har. Læs evt. vores artikel om hvordan du kan få beskrevet dine rygevaner.

Selvom du er motiveret for et rygestop kan du stadig risikere at falde tilbage dagene og ugerne efter rygestoppet. Er der situationer hvor det er specielt svært at holde rygetrangen bort, kan du overveje at tage opfølgende behandlinger eller møder med hypnotisøren. Find en hypnotisør nær dig her.

 

Bliv røgfri med hypnose i dag – i din egen sofa

Mindset har lavet en rygestop hypnose lydbog ved navn Røgfri på en time, som kan købes som CD eller endnu nemmere downloads som MP3. Du kan altså hente din lydbog inden for mindre end et kvarter og være i gang med dit rygestop. MP3 filen koster under 200 kr over 3 gange mindre end hvad en behandling ved en klinik koster.
Køb “Røgfri På En Time” her >

Hvad venter du på?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +9 (from 17 votes)
Rygestop hypnose, 53% based on 17 ratings

Relaterede indlæg

Emner

Del dette

5 Kommentarer

  1. Sune

    Jeg kun anbefalde det, har selv prøvet det, og ligeledes har en af mine venner, og det virkede faktisk, kan klart anbefaldes 🙂

  2. Jeg kan anbefale brugen af hypnose til de fleste vane og afhængigheds problemstillinger. Hypnosen anderledes end de fleste andre værktøjer da det hjælper på tankerne og følelserne som kan være svære at arbejde med i hverdagen.

  3. Annette Hansen

    Jeg har altid tænkt at hypnose og den slags alternative behandlinger var en gang humbug. Men min bedste veninde som har røget i over 30 år har nu holdt sig røgfri det seneste år efter hypnose behandling. Jeg må sige jeg er målløs. Selvfølgelig var hun top motiveret til at stoppe med at ryge, men stadigvæk. Jeg havde simpelthen ikke troet det kunne lade sig gøre. Så jo – det virker skam.

    Og tak for en god side. Den har motiveret mig til at komme igang med et rygestop ved årsskiftet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *