Rygestop piller

30 dec 2011 af

Rygestop piller

Rygestop piller er medicinsk behandling og de har en dokumenteret virkning på rygestop. De indeholder et stof som hedder vareniclin. Det binder sig de de samme celler i hjernen som nikotin gør. Man kan næsten sige at vareniclinen optager den plads som nikotinen normalt sætter sig på. Når du så ryger så har nikotinen ingen effekt og derfor bliver det nemmere at holde op med at ryge.

 

Er rygestop piller farlige?

Der findes bivirkninger ved alle former for medicin og der findes også bivirkninger til rygestop piller. Typisk kan det være kvalme og hos nogle søvnløshed.

Af de mere alvorlige, bragte Ekstrabladet en historie med nogle meget bekymrende bivirkninger om rygestop pillen Champix, lige før den helt store rygestop periode i 2012. Tankevækkende god timing historien havde, lige før den tid hvor rigtig mange mennesker beslutter nytårsfortsæt om at holde op med at ryge. Der findes rigtig mange rygestop-produkter, og der er rigtig mange penge i dette marked. Derfor er nemt at forestille sig at historien kan være plantet af konkurrenter til rygestop piller. På den anden side ved medierne jo, at rygestop er et varmt emne mellem jul og nytår, så de kan selvfølgelig selv have jagtet den gennem noget tid, og så valgt at frigive den på det bedste tidspunkt.

Steffen Thirstrup, chef for Lægemiddelstyrelsens Godkendelsesafdeling, udtalte også umiddelbart efter historien til Newspaq: “Al medicin har bivirkninger. Det gælder både rygestop-piller og alt mulig anden medicin. Men vi vurderer stadig, at Champix har langt flere fordele end ulemper, og derfor har vi absolut ingen planer om at trække produktet tilbage fra markedet.”

Også på forummet Snak om KOL skrives om gode oplevelser med rygestop piller. Her skriver GFK om hvordan det har været at tage Champix, hvilke bivirkninger hun har haft. I denne tråd nævnes også Zyban, et andet rygestop pille mærke.

Uanset om der er hold i mistankerne om bivirkningerne så skal du huske at rygestop piller er medicinske produkter, som kræver recept fra en læge.

 

Køb rygestop piller online

Hos Euroclinix.dk kan du købe rygestop piller online af mærket Champix. Under købet søger du samtidig om en recept som ordineres af Euroclinix’ praktiserende læger.

Køb Champix rygestop pille her

Det hele foregår online – du behøver altså ikke bestille tid hos din egen læge for at få ordineret den nødvendige recept.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Rygestop piller, 100% based on 1 rating

Relaterede indlæg

Del dette

1 Kommentar

 1. Kasper

  Jeg har fået anskaffet mig champix pillerne (altså første del).

  Der går lige et par uger før jeg går igang med dem, da pillerne ikke er helt billige og jeg ønsker at have råd til anden del af pillerne før jeg begynder på første omgang. (så jeg kan blive helt røg fri).

  Der er flere rygestop produkter på navlen.dk i artiklen om rygestop

  Jeg kender 3 personer der har prøvet Champix med succes, så jeg forventer meget og er 110% opsat på at det er løsningen.

  Håber at tage flere rygere med i “faldet”.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *