Billige nikotin tyggegummi på Amazon

21 jan 2012 af

Nikotinplaster, nikotin tyggegummi, inhalatorer og andre nikotin supplementer kan sagtens blive en dyr affære, selvom det i længden selvfølgelig er billigere end cigaretter. Derfor vil man i en de fleste husholdninger gerne spare hvor der kan spares.

 

Internettet gør det nemt at handle udenlandsk på fuldstændig samme sikkerhedsvilkår som hvis du handler i en dansk webshop, og da de anerkendte nikotin mærker Nicorette og Nicotinell er internationale kan disse selvfølgelig også købes i udlandet – med store besparelser.

På Amazon.co.uk – som er den engelske del af Amazon kan du spare op i mod 30% på Nikotin plastre og tyggegummi.

Billige Nikotin Plastre på Amazon.co.uk >>>

Desværre gør Amazon.co.uk det ikke muligt, at få tilsendt medicinal varer uden for Storbritannien – og Nikotin supplementer en medicinal vare. Så hvis du skal købe på Amazon.co.uk, skal du kende én i England og få det leveret til, som så kan sende det videre til dig.

Til gengæld kan du sagtens købe og få tilsendt nikotin produkter fra Amazon i Tyskland. Desværre er besparelsen her knap så markant – de fleste priser ligger faktisk lige op af de danske. Men tag et kig alligevel – nogle gange har de tilbud, og de er generelt bedre til at lave mænge rabatter end danske webshops.

Her ser du en liste over Nicorette produkter på Amazon.de >>>

Pas på med at indkøbe medicinske varer fra ukendte webshops i udlandet. Der er kedelige historier om forfalsket medicin. Netdoktor har lavet en god artikel om hvordan du undgår at købe forfalsket medicin, som altså også nikotin produkter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Billige nikotin tyggegummi på Amazon, 100% based on 1 rating

Relaterede indlæg

Emner

Del dette

1 Kommentar

  1. gert

    Nikotin plastre KAN GODT bestilles fra amazon uk, priser fra 4.99 pound (7 stk-21 mg), forsendelse 12,49 pound, men køber man nogle stykker er det alligevel en rigtig god pris 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *