Gratis rygestop kursus

Når du har brug for hjælp til dit rygestop, så findes der mange private tilbud fra hypnose behandlere og rygestop konsulenter. Men mange kommuner tilbyder også gratis rygestop behandling. På denne side samles løbende informationer om de gratis rygestop tilbud der tilbydes ude i kommunerne.

Rygestop Århus

I Århus har Aarhus Kommune lavet en såkaldt rygestopportal, hvor de tilbyder gratis rygestopkursus. Kommunen har tilknyttet en rygestoprådgiver fra Folkesundhed Aarhus der hedder Marianne Viskum.

Derudover kan man få hjælp og vejledning til at komme igang, ved at henvende sig til det lokale apotek eller sundhedscenter eller Folkesundhed Aarhus. Mere info kan fås hos Folkesundhed Århus på telefon 40 12 45 43. Find mere info her.

Rygestop Roskilde

I Roskilde Kommune er Sundhedskonsulent Tabita Christensen tilknyttet som rygestopkonsulent. Er man borger i Roskilde kan man af kommunen få tilbudt et gratis rygestop kursus. Det strækker sig over 5 uger, hvor man mødes en gang om ugen i to timer.

Mere info kan fås hos sundhedskonsulenten på telefon 46 31 77 13 eller se mere på Roskilde Sundhedscenters hjemmeside.

Rygestop København

Københavns Kommune tilbyder i samarbejde med Folkesundhed gratis rygestop kursus. Rygestop kurserne foregår i grupper som mødes 5 gange over 6 uger. I kursets første del forberedes rygestoppet – dvs. det er ikke et krav at du er stoppet med at ryge.

Kursets deltagere aftaler i fællesskab hvilken dag de skal stoppe. Det giver gode muligheder for at få støtte fra andre eks rygere. Her finder du listen over kurser i 2012. Via Stop Linjen kan få info om kurserne samt hjælp til at blive røgfri. Stop Linjen kontakter du på telefon 80 31 31 31. Find mere info her.

Rygestop Svenborg

Alle rygere i Svendborg Kommune kan deltage i gratis rygestop kursus. På Svendborgs Kommunes hjemmeside oplyses der at man før de nødvendige værktøjer til at komme få et succesfuldt rygestop og holde sin vægt. Kurserne er gruppe kurser, som giver mulighed for at støtte og dele erfaringer med hinanden.

Du kan også tage kontakt til en Sundhedskonsulent i Svenborg kommune på 6223 4027.