Anskaf en powerbank!

Vi har powerbanks i mange forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om powerbanken skal have en høj batterikapacitet, om den skal kunne oplade mange enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Powerbanks findes i talrige forskellige modeller om du ønsker en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du vil have en større powerbank med et stort batteri, som du ikke skal lade op så tit.  

Er du på farten og bruger din telefon eller iPad, når du er på job og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at købe sig en power bank, som kan lade din telefon og tablet op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en indikator, så du kan se om din powerbank har minimalt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi sågar powerbanks med solceller, så du kan nyde det dejlige vejr og samtidig lade din telefon op mens du får et afbræk fra hverdagen.  

Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere krav til hvad mobilen skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at tage batteritid og det er klogt i mange situationer at have en powerbank, så man slipper for at skulle finde efter en stikkontakt hver gang man skal lade ens mobil op.  

Spiller du på din mobil har du sikkert oplevet at det tager på din telefons strøm og det er irriterende at skulle afbryde dit spil fordi du er ved at have lavt strøm.  

Adskillige powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er klogt at købe en powerbank, der er samarbejdsvenlig med netop din telefon i stedet for at man skal finde en mellemløsning.  

Din livslinje til omverdenen 

Med en powerbank kan du undgå at du mangle strøm mens du er ude af huset og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Fede egenskaber 

Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opdage en utrolig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny.  

Du vil derfor også opleve at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu ultra små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. nogen kommer med solceller, så du faktisk ikke har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogen kommer med trådløs opladning, så du er for uden for at skulle have ledninger med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med mange udtag, så du kan lade flere enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks identificere, hvornår din smartwatch er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.