Få en Powerbank

Powerbank 

Vi har gode powerbanks i utallige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om den skal have en voldsom batterikapacitet, om den skal kunne lade adskillige enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  

Powerbanks findes i adskillige forskellige modeller om du vil have en lille kompakt powerbank, der nemt kan være i lommen eller om du ønsker en stor powerbank med et stort batteri, som du ikke behøver lade op så tit.  

Er du på farten og bruger din telefon eller tablet, når du er på arbejde og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at tilkøbe sig en power bank, som kan lade din mobil og tablet op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så du kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi ligeledes powerbanks med solceller, så du kan nyde det skønne vejr og samtidig lade din enhed op mens du får en pause fra hverdagen.  

Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye forventninger til hvad telefonen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at stjæle batteritid og det kan være klogt i mange situationer at have en powerbank, så du undgår for at skulle kigge efter en strømforsygning hver gang du skal lade ens mobil op.  

Spiller du på din telefon har du sikkert oplevet at det tager på din telefons strøm og det er bittert at skulle stoppe dit spil fordi man er ved at have lavt strøm.  

Flere powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det kan være smart at erhverve en powerbank, som er samarbejdsvenlig med netop din enhed i stedet for at man skal lede en mellemløsning.  

Slip for afbrydelser 

Med en powerbank kan du undgå at du løber tør for strøm mens du er på farten og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Nye højder for powerbanks! 

Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en utrolig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve adskillige opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny.  

Du kan derfor også opdage at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. Nogle kommer med solceller, så du principielt ikke har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogle kommer med ledningsfri, så du er for uden for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med 3-4 udtag, så du kan lade adskillige enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også skælne mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks identificere, hvornår din tablet er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.   

 

Latest posts by Henriette Jensen (see all)