Vil du gerne have et sjovere liv med mere aktivitet og masser af oplevelser, kan det være en god idé at komme i gang med et rygestop i dag. Der er stadig mange danskere, der er aktive rygere, og det er på tide, at vi får gjort noget ved det.

Find romantiske valentinsgaver til ham hvis du mangler gode idéer.

Få din smags- og lugtesans tilbage

For det første kan du få meget mere ud af dine sanser, hvis du vælger at stoppe med at ryge. Der er mange rygere, der bliver utroligt overrasket over, hvor meget de pludselig kan smage og lugte, lige så snart de stopper med at ryge.

Røg er med til at dæmpe eller endda ødelægge disse sanser, og du vil blive overrasket over, hvor meget det har påvirket dine sanser at ryge, lige så snart du smider smøgerne.

Få lettere ved at trække vejret

Dernæst må vi heller ikke undervurdere, hvor meget nemmere du får ved at trække vejret, når du er fysisk aktiv, hvis du kommer igennem et rygestop. Det kan være, at du har svært ved at løbe, gå op af trapper eller at cykle dig en tur i dag.

Så snart du kvitter smøgerne kan dine lunger begynde at hjælpe dig igen, og du kan få meget nemmere ved at få vejret under disse fysiske aktiviteter. Så vil du gerne i bedre form og få en lettere vejrtrækning, er det også en god idé at komme af med den dårlige vane.

Få flere penge til sjov

Sidst, men ikke mindst, kan du også glæde dig til at få mange flere penge mellem hænderne til sjove ting og sager i din hverdag. Ryger du fx en pakke smøger om dagen til 60 kroner pr. pakke, er det ca. 1.800 kroner om måneden, der bare forsvinder op i røg.

Så ved at stoppe med at ryge, har du pludselig over 20.000 kroner ekstra om året på at have det sjovt for. Det kan hurtigt blive til mange ferier, ture i tivoli eller hvad du nu ellers har lyst til at forkæle dig selv med.

Læs om populære gaveideer 2022 her.

Latest posts by Henriette Jensen (see all)