Ofte er et fokus på interiør og indretning noget der særligt foregår i rammerne af et parforhold, og med initiativ fra kvinden. Hvis du er mand, og har været i lange parforhold, så kender du nok til denne dynamik. Men det er vigtigt ikke at forlade sig på en passiv rolle, når det gælder sit hjem, både når man er i par, men især når man er single og mand. Du bør tage hånd om dit hjem, og ikke acceptere at blive sat på sidelinjen, eller at have et dovent forhold til hjemmet. At kere sig om hvor man bor er ikke en hverken feminin eller maskulin egenskab, det er en sund menneskelig egenskab.

Start forfra og vedligehold

Hvis du kan nikke genkendende til det du har læst indtil videre, så er der en god chance for, at du har brug for at starte forfra i dit hjem. Det gør du bedst ved at få malet, og derefter tage kritisk stilling til hvad du genintroducerer af dit interiør. Når du først har fået malet, så står du med et splinternyt hjem, og så er det både meget nemmere, og mere motiverende, at vedligeholde det. Det er et tegn på en moden og selvstændig mand, hvis denne kan føre et smukt og indbydende hjem, uden behov for et kvindeligt touch.

En faglært maler klarer ærterne

Det kan klart anbefales at finde en faglært maler, så du ikke selv skal rode med det. Det giver det bedste resultat, og er alle pengene værd. Forskellen på amatør maling og professionel maling er enorm, og her bør vi gå til fagfolk. Du kan nemt finde din lokale maler på nettet, og på sider som maler-oversigt.dk er der også mulighed for at få tilbud fra tre malere indhentet helt gratis.

Latest posts by Henriette Jensen (see all)