Du kender det sikkert godt. En af dine venner poster en opdatering på Facebook om en stor beslutning og du klikker ”Synes godt om” for at tilkendegive enten støtte eller anerkendelser. Din ven har skrevet opdateringen mere eller mindre bevidst. For der findes ikke nogen mennesker som ikke bryder sig om anerkendelser eller rosende ord.

Står du over for et rygestop, så har vi på vores Facebook side lavet nogle billeder som du kan dele, som vil få masser af dine venner til at klikke synes godt om. Billedet giver nemlig langt mere synlighed end blot en tekst opdatering.

Husker du at fejre dit jubilæum?

Husker du at holde liv i din begejstring om dit rygestop. Hos os mener vi du skal fejre dit rygestop hver dag – men det kan selvfølgelig godt være dine venner bliver lidt trætte af det i længden.

Men ikke desto mindre vil vi gerne sætte fokus på, at et rygestop er en sejr man kan og bør gælde sig over hele livet.

Men hvad så med at fejre årsdagen? Vi har lagt billeder ud på Facebook siden som giver dig mulighed for at fejre dit jubilæum som ex ryger. Billedet viser en stor grøn pil, som peger op på dit profil billede, og teksten på billedet lyder:  “Venner! Jeg har været røgfri i X år. Siger du ikke tillykke?”.

På den måde får du vennerne til at sige tillykke, velfortjent nok en gang.
Ideen med billederne er ikke noget vi selv har fundet på. Den er stærkt inspireret af American Cancer Society. De kører hvert år i november en kampagne der hedder The Great American Smokeout. I 2012 hed kampagnen Be A Quitter og her kunne man så støtte venner og bekendte i at kvitte smøgerne

Hop ind på vores Facebook side og se del billederne