Gode råd om hjemmehjælp og hjemmepleje

U.m service privat hjemmehjælp er en mindre virksomhed, der har specialiserer sig i omsorg, pleje og støtte af ældre og syge eller svage beboere. Vi ved af erfaring, hvor vigtigt det er at træde til og hjælpe en ældre og/eller syg person, og hvor mange kræfter at det kræver at støtte dem i deres daglige gøremål og færden. Alle vores medarbejdere er top kvalificeret personale, der omgiver vores seniorer med venlighed og omsorg og tager sig af dem hele døgnet 24/7 365 dage om året.

Hvad er privat hjemmepleje?

24 timers i døgnet 7 dage om ugen 365 dage om året, giver vi omsorg for en senior eller en syg person. Hjælp som forgår i vedkommendes egen hjem. Hjemmehjælp er en dejlig og nemt løsning for folk, der ønsker at sikre deres kære sikkerhed og komfort i hjemmet. At ændre omgivelserne påvirker ofte en ældres sundhed og psyke negativt, hvorfor det er så vigtigt at undgå stressende situationer. Derfor u.m service privat hjemmehjælp giver deres kunder den omsorg og pleje som gøre det muligt at borgeren kan forblive i egen hjem så langt som muligt. Vores firma henvender sig primært til private borgere og deres pårørende som søger passende personale til deres kære som er professionelt og kan varetage pleje, praktisk hjælp, medicin doseringer og meget mere. Vores omfattende tilbud vil helt sikkert give dig mulighed for at vælge den rigtige plejeordning til ældre, uanset om du beslutter dig for at yde døgn- eller flere timers hjælp, og om plejen er påkrævet af en sundhedsfarligt person, eller bare besøgsven.

Alt er muligt hos u.m service privat hjemmehjælp. Ring hvis du har nogle spørgsmål. Vi kommer og giver uforpligtende tilbud. Du bestemmer hvad dit tid skal bruges til.

U.M. Service kan kontates på tlf: 53324072 eller på email: [email protected]

eller læs mere på www.um-pleje.dk