Hypnose er en af de mest effektive måder at holde op med at ryge på. Det er også nemt, sikkert og helt naturligt.

En størrelse passer alle

Klar til at stoppe med at ryge? Vi har hjulpet hundredvis af rygere, ligesom du holder op med at ryge med hypnose. Med personlige sessioner er du godt på vej til et røgfrit liv på ingen tid! Vi er her for at gøre dit liv lettere. Vores hypnoterapiteknikker er designet til at bringe dig ud over fornuften og sikre, at du lykkes med en lille indsats.

En række muligheder

Vi tilbyder en række muligheder for alle budgetter og behov. Uanset om du vil arbejde med en af vores terapeuter eller lave en selvguidet session fra dit hjem, så har vi noget for enhver smag! 

Røgfrit liv

Du ønsker røgfrihed, og vi er her for at hjælpe dig med at få det! Med hypnose kan du opleve et røgfrit liv for første gang i årevis! Hypnoterapi er en form for terapi, der kan bruges til at hjælpe mennesker med deres problemer. Det er også kendt som hypnose. Du behøver ikke stole på viljestyrke alene, der er andre måder. Hypnoterapi er brugen af hypnose til at hjælpe mennesker med forskellige tilstande, herunder rygestop. Med klinisk hypnoterapi vil du være i stand til at nå dine mål hurtigere, end du kunne på egen hånd.

 

At slippe af med rygeafhængighed

At holde op er ikke let – men med hypnose er det meget nemmere. Du vil endelig være i stand til at slippe af med vanen uden abstinenssymptomer eller trang. Hvis du forsøger at holde op med at ryge, vil hypnose hjælpe dig med at nå dit mål. Du kan stoppe med at ryge på egen hånd eller med vores hjælp! Fordelene ved at holde op med at ryge kan være store – sundheds risiciene er også det værd. Vi ved alle, at rygning er skadeligt for vores helbred, når vi gør det for længe, og nu med hypnose.