For rigtig mange betyder miljø og natur rigtig meget. Dog er det sket for mange, at rygning er kommet i vejen for dette. Rygning er ikke kun dårligt for dig selv, dine omgivelser og din krop, men også naturen.

Det er rigtig vigtigt for dine egen og andres skyld at du stopper med at ryge. Hvis du har brug for en distrahering, kan du fokusere på andre vigtige ting. Det kan for eksempel være miljøvenlighed og/eller natur. Så kan du på en måde give det tilbage fra naturen, som du på en måde har taget fra den ved at ryge.

Miljøvenligt tøj

Når man nu alligevel skal ud at købe tøj, kan man lige så godt købe miljøvenligt tøj. Hvorfor ikke? Det er der rigtig mange – overraskende mange – virksomheder har der tænkt på. Af den grund kan du i dag få fly strømper der er lavet af bambus. Bambus er natur. At producere disse flystrømper er ikke miljøbelastende, hvilket jo selvfølgelig er helt fantastisk, da det ikke er nogens mål at skade miljøet. 

Men hvorfor burde du købe nogle sokker der ikke er miljøbelastende, når jeg bare kan købe de almindelige? Det er den tankegang, der ikke er brug for. Pointen er, at hvis du alligevel skal ud og købe flystrømper, kan du lige så godt bruge pengene på nogle der ikke skader miljøet.

Støt naturen fra din baghave

Hvis du har en baghave eller have i det hele taget, har du sikkert nogle planter og/eller buske. Det er temmelig hyggeligt at gå og passe og pleje om sin natur i baghaven. Hvad skal du bruge til dette? Hvis du har en ligusterhæk for eksempel, kan du købe gødning specielt til det. Hvis du bruger gødning til ligusterhæk vil den vokse hurtigere og sundere. Dermed kan du få en dejlig, smuk og frisk have samt planter. Dette er en rigtig god distrahering fra de potentielle abstinenser som du muligvis vil opleve ved at nødvendigt rygestop. Det er fantastisk når man først er ude af afhængigheden og oveni købet har en flot have!