NORTAGG ER DIN ELEKTRONIK GROSSIST! 

NORTAGG er erfarne inden for engros tøj og har gennem længere tid håndteret engros tøj. Vi har gigantiske mængder produkter på vores hjemmeside, som er parat til at blive leveret hos din virksomhed. Mangler jeres kunder mobiltilbehør så er I kommet til det rigtige sted. Vi har et masivt sortiment som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor engros elektronik har vi flere solide tilbud til vores besøgende. Det kan være at I måske står og har brug for den mest optimale skærmbeskyttelse for dine medarbejdere, så deres iPhones fungerer bedst og de er i stand til at betjene jeres kunder bedst muligt. Som elektronik grossist af elektronik tilbehør engros har NORTAGG en del muligheder for at fikse dine problem. Vi har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores skærmbeskyttelse som kan sikre en solid beskyttelse af jeres mobiltelefoner. NORTAGGs SmartGlass er virkelig stabilt på grund af vores design. I stedet for det tradionelle følsommme materiale som findes som de fleste B2B grossist, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en blanding af plastik og stærk glas, som derfor giver jer et godt produkt.  

Mangler du tøj ?   

Vi har altid et stort udvalg af verdens bedste tøj, hvor du kan finde alverdens gode valgmuligheder. Mangler organisation tøj til jeres ansatte? NORTAGG har ofte stabile poloer af den bedste kvalitet, og vi forhandler B2B grossist, så I kan bestille de rigtige mængder til jers butik. NORTAGGs gigantiske sortiment strækker sig over mange forskellige kategorier, og NORTAGG kan der ved tilbyde et væld af produkter. Vi er for det meste klar til at leve op til dine ønsker og levere den korrekte kvantitet. Eksempelvis har NORTAGG et stort sortiment af sportstøj af den bedste kvalitet som vil passe optimalt til jeres butik. Vores udvalg vil også hjælpe din butik i den kommende tid eftersom det gode vejr ankommer til landet og flere danskere skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være fantastisk til golf. Som engros tøj har vi ofte et fuldt lager og de bedste tilbud parat til vores kunder, og vi tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores høje kvalitet. Vi handler kun med produkter i særdeles høj kvalitet, og du vil dermed udelukkende være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som engros tøj er vi altid interesseret i vores købers spørgsmål, og vi placerer en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed ofte inviteret til at rapportere en rating efter du har givet vores elektronik et skud, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.