Af gode grunde der giver sig selv, er det er meget god ide for alle og enhver at stoppe med at ryge. Dette inkluderer selvfølgelig også, at man ikke bør starte med at ryge. Det er dumt af sundhedsmæssige årsager. Selvfølgelig er det også en dyr vane at have.

Men hvad kan man så lave i de tidsrum, hvor man ellers ville have røget cigaretter? Der kommer nogle tidsrum der, som skal udfyldes, imens man gør sig sit stærke forsøg på at droppe røgen. Dette er der mange bud på, hvad man kan lave imens. Derudover har man nu også flere penge til rådighed, når de ikke bruges på cigaretter og lightere.

Du kan læse med her og finde sikkerhed og ting, du kan lave, når du ikke ryger.

Sikkerhed

Når man efter og/eller under rygestop, har flere penge til rådighed og oven i det bruger tid og energi på sin egen sikkerhed og sit helbred, kan man lige så godt gå all in i forhold til sikkerheden. Det vil sige ikke kun at stoppe med at ryge, men også passe bedre på sig selv og andre, når du bevæger dig udenfor dit eget hjem.

Det kan for eksempel være via særlige køb der er specielt lavet til at sørge for, at du er mere sikker i trafikken. Det er både for din egen skyld, familie, venner og fremmede menneskers skyld. Det kan for eksempel være et køb af Saphe. Ph her udtales f. Det vil sige safe. Hvad det gør er selvsagt; holder dig så sikker som muligt.

Med Saphe er det om sikkerhed i trafikken. Du vil med den her få en notifikation, hvis der for eksempel er en ulykke i nærheden af dig eller andet, der gør, at du skal koncentrere dig yderligere og passe ekstra på. Det vil spare dig selv og andre tid. Derudover, kan det helt sikkert også gå hen og redde liv.

Det handler om tryghed

Hvis du på grund af rygestop mister dit arbejde, kan du også finde sikkerhed. Det kan for eksempel være på grund af mangel på koncentration eller andet, der gør, at du ikke kan udføre dit arbejde optimalt. Heldigvis findes der a-kasser. Det kan du blandt andet læse mere om her.

Ved en a-kasse får du sikret dig tryghed på arbejdet. Udover det, har du også sikret dig en form for indkomst, hvis du bliver arbejdsløs. Det er nemlig i form af dagpenge. Det sørger a-kassen for, at du får udbetalt. På den måde er du altid i trygge og sikre hænder. Det gælder både på arbejdspladsen, og hvis du ender i arbejdsløshed. På den måde, kommer du sikkert og trygt igennem en periode med arbejdsløshed.

Her er det særlig vigtigt at holde fast i sin vilje til rygestop. Under arbejdsløshed, kan det nemlig hurtigt blive svært. Dette kan du dog finde hjælp til de forskellige steder og i denne artikel.