Har du overvejet at arbejde på at få en bedre kropsholdning? I så fald er det en rigtig god idé. Der er nemlig mange fordele ved en bedre holdning. For det første giver det et bedre førstehåndsindtryk, når man møder nye mennesker. For det andet vil det også reducere risikoen for fremtidige ryg- eller lændeskader, som kan give smertefulde skader i fremtiden. Her får du et par tips til en bedre kropsholdning.

Dyrk motion regelmæssigt

Den mest åbenlyse løsning på en bedre kropsholdning er at dyrke mere motion. Kroppen er simpelthen ikke bygget til at sidde stille. Derfor er det vigtigt, at man får bevæget den. Derved vil man helt automatisk få en bedre kropsholdning. At dyrke motion behøver ikke nødvendigvis være ensbetydende med hård sportslig udøvelse, som får pulsen op. Hvis du i øjeblikket ikke er i alt for god form, kan løsningen også være at gå lange ture. Alternativt kan du bruge et hæve- sænkebord til at stå op i løbet af arbejdsdagen. Hvis du ikke har et hæve-/sænkebord i øjeblikket, kan du forsøge at forespørge det hos din chef. Det er nemlig i de fleste arbejdspladsers interesse at have sunde og glade medarbejdere.

Køb holdningskorrigerende tøj

Der er en grund til, at holdningskorrigerende tøj er blevet mere og mere populært i Danmark. Forklaringen er nemlig simpel: det virker! Hvis du vil have en ordentlig kropsholdning, er det en god investering at investere i holdningskorrigerende tøj, som du kan læse mere om her.

Dyrk yoga

Mange vil få en fantastisk kropsholdning af at dyrke yoga. Det er naturligvis noget man lige skal ind i, men langt de fleste vil blive glade for denne sportsgren, som blandt andet også består af meditation. Når man har dyrket yoga i noget tid, vil det indgå som en vane, som man slet ikke kan slippe!