Hvis du vil stoppe med at ryge, er der forskellige tilgange, du kan afprøve. Det er nemlig ikke sikkert, at du har held med en metode, som har hjulpet- eller måske er anbefalet af andre. Derfor skal du heller ikke give op, hvis du oplever, at en metode ikke virker for dig.

Så skal du hurtigst muligt afprøve den næste. Lige pludseligt vil du opleve, at du støder på den metode, der er den helt rigtige for dig. Du må aldrig opgive kampen, for det er en kamp, der kan vindes.

Beslut dig for at gøre det

Det første, du skal gøre er, at beslutte dig for at ville stoppe. Sådan fuldstændigt stoppe. Beslutte dig for det en gang for alle. Grunden til, at det er så vigtigt er, at hvis du kun går halvhjertet ind i projektet, vil du opleve, at du også hurtigere har tendens til at give op og falde i igen.

Derfor er din egen beslutsomhed afgørende for, om det bliver et vellykket projekt, der lykkes for dig. I sidste ende kan du nemlig ikke skyde skylden på metoderne, men kun din egen viljestyrke.

Prøv med hypnose

Hyponose mod rygestop – Hillerød kan hjælpe dig med et rygestop. Hypnose kan måske virke abstrakt for nogle, men det kan vise sig at være en særdeles effektiv metode, der kan afhjælpe trangen til at ryge. Det er vigtigt, inden du går ind til hypnose, at du overgiver dig til metoden. Du skal ikke være skeptisk eller have en masse forbehold, for så har du psykisk allerede bakket halvt ud, og som vil det muligvis ikke gøre det store for dig.

Læs en bog om emnet

Der findes en række bøger om rygestop, og mange har haft succes med at stoppe med at ryge blot ved at læse disse bøger – eller måske bare en af dem. Ja, det kan faktisk være lige så effektivt at sætte sig og læse en bog, som det kan være at afprøve alverdens forskellige metoder og produkter.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men når du læser disse bøger, går de netop ind og påvirker dig et sted i hjernen og tankerne på en måde, så du ser din egen situation udefra. På den måde er det også en salgs metode, og den kan vise sig at være særdeles effektiv. Det skader i hvert fald ikke at prøve, og du vil med garanti blive klogere på nogle ting.

Få hjælp fra en ekspert

Med en ekspert i hypnose kan du få den nødvendige hjælp, du har brug for. Eksperter er, som titlen antyder, fagpersoner, der er specialiserede i at skulle få dig til at stoppe med at ryge. De ved, hvordan de skal gribe det og dig an, og har mange års erfaring med mange forskellige personer, mange forskellige metoder, mange forskellige tilgange og meget mere.

Så uafhængigt af, hvor afhængig du føler dig, er der bestemt hjælp at hente. Rygetrangen kan forsvinde, og du kan komme af med den dårlige vane. Men for at gentage den vigtige start; du skal være indstillet på det selv indefra.