En kapok dyne er allergivenlig og temperaturregulerende. og det er ikke så tosset igen når man tænker over det. 

Og det er det jeg har tænkt mig at gøre i netop denne lille artikel som handler om de allergivenlige og temperaturregulerende kapok dyner. Ser du dig omkring på GreenTown markedsplads for bæredygtig mode og livsstils produkter, vil du måske støde på dyne afdelingen hvor du blandt andet finder kapok dyner. Er du på udkig efter en allergivenlig dyne, jamen så er en kapok dyne lige sagen. Den er nemlig lavet af det naturlige materiale, kapok. Ikke nok med at den er allergivenlig, så er det også en temperaturregulerende dyne, hvilket e med til at sikre en langt bedre søvn. 

Temperaturregulerende dyner giver en bedre søvn

Hvem vil ikke sove bedre? Spørger du mig så er svaret simpelt, alle vil altid gerne sove endnu bedre, selvom de måske sover så godt som de kan forestille sig at man overhovedet kan, så vi de da stadig gerne sove endnu bedre, hvis det da er muligt. Og det vil jeg vove at påstå at det er. har du nemlig ikke en temperaturregulerende dyne i forvejen, så skulle du meget gerne kunne finde frem til en bedre søvn blot ved anskaffelsen af sådan en. Og det er jo en nem sag. Dog er det jo en skam hvis dine dyner ikke trænger til en udskiftning. Men det findes der også en løsning på. Nemlig videresalg eller bortgivelse. Jeg står inde for at vi genbruger alt hvad vi kan, og altså ikke smider ud. Har du ikke de økonomiske motivatorer ved at sælge dine sager videre til den næste glade ejer, jamen så giv dem da væk istedet for at de skal ende i skraldespanden. Der er altid nogen som kan bruge dine gamle sager, selvfølgeligt undtagen hvis de er gået fuldstændigt i stykker. One man’s trash another man’s treasure, sådan lyder ordsproget, og den er god nok. Jeg selv ser stor værdi i at finde brug af andres skrald. Af selv samme årsag finder du mig ofte i storskraldsrummet i min gård, hvor jeg ser mig systematisk omkring efter gode sager.