Det er dyrt at være ryger; uanset om man ryger almindelige cigaretter, pibe, eller om man er hoppet med på bølgen og har investeret i en e-cigaret. I denne artikel vil vi guide dig til, hvordan du kan spare penge på e-cigaretter og e-væske, så det ikke behøver at være lige så omkostningstungt at holde gang i rygningen.

Det er ingen mirakelkur, men der kan godt være nogle penge at spare med en relativ lille indsats – og det er absolut værd at tage med. For hvem kan ikke bruge lidt ekstra penge til hverdagen, opsparingen eller underholdning?

Køb online og spar stort

Det første og vigtigste trick er sådan set også det mest bekvemme. I stedet for at gå ned i din lokale forretning, hvor du kan købe e-cigaretter og e-væske, så bør du i stedet købe det online. Hvis ikke du allerede ved det, vil du sandsynligvis hurtigt opdage, at priserne er væsentligt bedre (lavere), når du handler på internettet.

Det er sådan set ikke unikt for lige præcis e-cigaretter og e-væske, men en meget generel tendens på tværs af de fleste brancher. Det skyldes som regel, at en webshop sparer udgifterne til dyre butikslokaler, butikspersonale og des lige. I stedet kan de leje et billigt lagerlokale og kontorlokale, hvorfra de kan servicere kunder i hele landet eller hele verden for den sags skyld.

Fordi de har et stort lagerlokale, har de typisk også plads til at købe ekstra stort ind. Og som du måske er bekendt med, er storindkøb en af de bedste måder for virksomheder at spare mange penge på. Disse besparelser kan de dermed også give til deres kunder – og i sidste ende betyder det billigere e-cigaretter og e-væske.

Besøg eksempelvis denne webshop, hvor du kan købe færdigblandet e væske til meget fornuftige priser.

Køb selv stort ind og spar penge

Mange webshops tilbyder i øvrigt også en eller anden form for mængderabat – enten som standard eller med en rabatkode. Her kan du som regel få lov at spare en procentsats, når du handler på webshoppen – og når der er mulighed for at spare procenter, bliver besparelsen blot endnu større, jo mere du køber for.

Så hvis du ved, at du kommer til at bruge e-cigaretter og e-væske henover en periode, så kan du lige så godt købe stort ind og få lidt rabat med i købet. Det kan være en god måde at spare ekstra mange penge på.