Jeg sad bare derhjemme. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle lave. Jeg kedet mig virkelig i dag. Så jeg ringede til min ven og spurgte om vi skulle tage ud. Det ville han gerne så vi tog i biografen, og så en film. Det endte med at blive en rigtig god film og det var virkelig hyggeligt. Vi overvejede at tage ud at spise efter da vi begge var virkelig sultne. Vi havde lidt svært ved at beslutte hvad vi ville spise, men det endte med at vi tog på MacDonalds. Vi kørte så derhen, og fik noget mad. Efter blev det sent så jeg tænkte at jeg ville tage hjem. Min ven kørte mig så hjem. Jeg var virkelig træt. Inden jeg lagde mig til at sove, så jeg lige en film. Det plejer jeg tit lige inden jeg sover. Jeg blev så mere og mere træt, så jeg begyndte at lægge mig til at sove. Næste dag tog jeg i skole. Jeg så min ven i skolen. Vi snakkede om at tage ud efter skole, og få noget mad. Den var han mad på, så vi tog ud på en restaurant hvor der var lækker buffet. Det var virkelig lækkert mad, og jeg ville helt sikkert tage herhen igen en dag. På restauranten skete der virkelig noget uheldigt. Jeg taber min telefon ned fra bordet, og jeg ser at hele min skærm smadrede. Det gjorde lige hele dagen meget værre. Jeg kunne ikke klare at min telefon var smadret og jeg måtte bare have den fikset. Jeg tog næste dag ned til fixphone.dk efter skole, for at få min skærm skiftet. Det klaret de virkelig godt, og jeg blev så glad. Nu kunne jeg endelig bruge min mobil igen. Virkelig gode mennesker.