Leder du efter smykker, der har sit helt eget udtryk, så er det oplagt at kigge på smykkerne fra By Birdie. Med dem får du et overflødighedshorn af indtryk, som du kan bruge og sammensætte til at opnå et helt personligt udseende.

Kommer fra Mediebranchen

Bag smykke mærket By Birdie står Birdie Wendelboe, der oprindeligt kommer fra medicinalbranchen, men har valgt at gå en ny kreativ vej. Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da By Birdie i 2003 så dagens lys. Fra start af har det være formålet med brandet, at det skal være anderledes end den store bølge af minimalistisk design, der har været i specielt Skandinavien i de seneste 25 år.

Ringe fra By Birdie

Det er specielt ringe, som By Birdie er blevet anerkendt og berømt for. Med By Birdie ringe får du du smykker, der er let genkendelige, stilfulde og meget smukke. Det er ringe med et ekstravagant udtryk, men kant og med stor detaljerigdom. Noget andet end de fleste andre smykkebrands, der findes i de danske butikker. Der findes en meget bred kollektion af ringe fra By Birdie. Lige fra brede ringe med ædelsten og perler, til små og smalle ringe med rå diamanter. Generelt er ringene fra By Birdie lavet med et unikt udtryk, som kan kombineres med andre ting for at opnå eget look. Og selvfølgelig kan ringene let sammensættes med andre smykker fra By Birdie.

Et overflødighedshorn

Generelt er smykkerne fra By Birdie som et overflødighedshorn af design og lækre materialer. Der er nemlig til smykkerne brugt rigtig meget guld og sølv og så rigtig mange ædelsten. De lækre materialer er sammensat i et råt men stadig feminint look. En god balance mellem noget ekstravagant og noget uslebent. By Birdie smykkerne kan med fordel sammensættes med både fine aftenkjoler men også med sidst cowboybukser. Der er ofte tale om små kunstværk, der kan bruges til at underbygge dagens look.

Øreringe og halskæder

Naturligvis føres der også et stort udvalg af halskæder og øreringe hos By Birdie. Udvalget af øreringe er så forskelligt, at det kan understøtte din helt egen stil og kombineres med så mange andre ting. Halskæderne passer perfekt til de mange vedhæng, som du også kan få fra By Birdie. Igen noget der kan give et udtryksfuldt tilbehør til dagens look. Generelt er øreringene og halskæderne i stil med By Birdies rå look, og kan kombineres med både hverdags- og festtøj.

Stort udvalg online

Ønsker du at købe By Birdie smykker online kan du med fordel gøre det hos Guldbrandsen Juveler. Der fører de stort set alle kollektioner fra det lækre smykkebrand. Det er blandt andet kollektioner som Urban Garden, Victoria collection, Nordkraft, Windsor, Waldorf og mange andre.
 En anden mulighed er at gøre det fra den fysiske butik i Hørsholm. Der får du altid en super god kundeservice og en kvalificeret rådgivning. Det kan du i øvrigt også få ved at kontakte butikken via email eller på telefon. En oplagt måde at anskaffe sig By Birdie smykker.

Latest posts by Henriette Jensen (see all)