Når du stopper med at ryge, kan det være svært at finde ud af, hvad du skal bruge din tid på nu. Der går jo tit 10-15 minutter hver time med at ryge en cigaret, og når du ikke ryger, begynder du hurtigt at blive rastløs med hænderne og din krop.

Derfor kan det være en god idé at finde på nye ting, du kan få tiden til at gå med, så du hurtigt glemmer, at du savner dine cigaretter, som du sikkert har været vant til at have i mange år.

Begynd at lytte til musik

En af de ting du kan overveje at begynde på er at lytte til musik. Og har du godt internet, kan du nemt lytte til musik i en bedre kvalitet.

Der er mange, der glemmer at finde tid til at lytte til nye udgivelser, nye albums og nye hits. Derfor kan du nu bruge din tid på at huske dine gamle favoritter eller opdage helt nye kunstnere. Sæt dig ned stille og roligt og skru op for noget god musik. Så har du noget at fordybe dig i.

Få en ny hobby

Du kan også vælge at få dig en ny hobby. Der er jo så mange gode hobbyer at vælge imellem, så det gælder bare om at finde en hobby, der siger dig noget. Det kan være, du skal lære, hvordan en elbil lader virker, eller hvad med at lære at skille en cykel ad og samle den igen?

Det kan også være, at du skal i gang med at strikke, male, tegne, hækle eller hvad du nu kan få tiden til at gå med. Hvis du kan finde på noget kreativt, hvor du engagerer dine hænder, vil du også nemmere glemme dine cigaretter og holde dit rygestop.        

Dyrk mere motion

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også nyde dine nye rene lunger ved at dyrke noget mere motion. Det er sundt og godt for dit helbred og din krop at komme i gang med at motionere, og så er det helt op til dig at beslutte, om du vil løbe, cykle, styrketræne eller hvad der nu ellers lige er dig.

Der er mange måder at få tiden til at gå på, når du skal glemme alt om at ryge og bare gerne vil fokusere på noget andet.