Kæmpe stor respekt til dig, der netop har gennemgået et rygestop. Du fortjener al ros og støtte. Du har eventuelt selv læst eller hørt nogle forskellige råd. Du ved sikkert også selv, hvad der hjælper på den form for sorg, det faktisk kan være at have kvittet og skulle undvære smøgerne.

Det er en frustrerende tid, der ikke lige bliver nem med det samme. Desværre. Læs videre i artiklen her, hvis du vil høre nogle yderligere gode tips og råd.

Få nogle fede, nye oplevelser

Du lever kun en gang. Oven på sådan en kold tyrker som et rygestop er, og ovenpå den kamp du har været igennem, skal du ikke for hurtigt tilbage til hverdagens nødvendige men sommetider hårde pligter.

Du kan faktisk med god grund være i en form for sorgproces. Du skal til at vende dig til din nye livsstil resten af livet, og du skal til at finde nogle nye vaner, der afdækker behovet for cigaretterne. Hvis du brugte dem, når du skulle tænke eller måske lige have et pusterum, skal du finde nye metoder til dette.

Få råd til ferie med lån

Det er vigtigt, at du husker at belønne dig selv efter det, du har gennemgået. Hvad med en hindbærbusk til haven, så du kan spise hjemmedyrkede hindbær – find hindbær planter her. Giv dig selv en tjeneste at gøre noget du altid har villet – hvad med en ferie? Du skal simpelthen give dig selv lov til at nyde livet eller opleve noget, du så gerne ville. Om det er ro eller nye indtryk, du trænger til, ved du bedst selv.

Men få gjort det inden, du skal tilbage til dagligdagen. Så du har energi igen til at være der for andre uden at sidde fast i din egen selvmedlidenhed. Det undgår du ved at have givet dig selv den gave et menneske, der helt og 100% har kvittet smøgerne, fortjener. I denne anledning kan det være en mulighed, hvis du har en sund økonomi og fremtidig indtjening, at tage et nemt lån, så du kan komme afsted – det vil helt sikkert vise sig at være det rette valg.

Latest posts by Henriette Jensen (see all)