Der er langt flere grunde til at stoppe med at ryge, end der er grunde til at ryge. Faktisk er der ingen logiske grunde til at ryge. Mange falder dog alligevel i den fælde, at de begynder på den dårlige vane; nemlig rygning. Heldigvis er der udviklet tips, tricks og hjælp til lige præcist rygestop. Udover at rygning er meget usundt er det nemlig også dyrt. Så er det selvfølgelig lang bedre at finde noget andet at lave og bruge sine penge på, end at ryge. Læs med her og få nogle gode råd til hvad du kan gøre. Det gavner ikke kun dig, hvis du stopper med at ryge i dag. Så gør dig selv og din familie den tjeneste at stoppe med at ryge.

Distraktioner

Lige når man har taget beslutningen om at stoppe med at ryge, er det rigtig svært at tænke på andet. Abstinenserne presser på, men frygt ej. Der er en vej eller to ud af dette. Det er nemlig her du er mest tilbøjelig til at tænde en lighter og ryge en cigaret. Det er det sidste du skal gøre. Find i stedet for noget andet at lave. Det kan for eksempel være at tage på ferie og opleve nogle ting. Hvis du ikke har økonomien til det, findes der heldigvis billige lån online. Her kan du læse om og til flere forskellige lån og banker hvorfra du kan låne. Du kan finde dig en ny hobby som du dyrker når du oplever disse trang og abstinenser i forbindelse med rygning og andre former for nikotin. Udover en hobby og/eller en ferie, kan du finde nye spændende oplevelser eller fritidsinteresser tæt på dig. Disse ting kan du også opleve og gøre når du oplever en trang til at ryge. Det er vigtigt at holde dig selv fra røgen, så du ikke bogstavligt talt skal brænde dine penge af.

Det kan godt betale sig at stooe med at ryge – selvom det kan være dyrt, når du skal distrahere dig selv i starten. Derfor kan det i visse tilfælde godt betale sig at finde billige lån med NemID, så man kan stoppe med at ryge.

Motion

Ved rygestop, oplever mange at de tager på i vægt. Det slår mange ned og de får lysten til at genoptage rygning. Det skal man ikke gøre. Udover det, er det bedre at tage på, men ikke ryge, end at være et slank og nikotinsvag. Når du stopper med at ryge, vil dine lunger og andre organer begynde at genopbygge sig selv. Det vil tage nogle år. Selvfølgelig alt afhængigt af hvor lang tid du har røget. Det er i den tid vigtigt for dit eget helbred og for potentielle abstinenser at du holder dig selv i gang. Dette kan også være en distraktion for dig selv, der gør at du tænker mindre på rygning. Du kan for eksempel begynde at løbe i stedet for at ryge. Altså, eventuelt løbe en tur om dagen eller hver anden dag. Dette vil gøre at du taber dig (hvis du vil det), ikke tænker på nikotin. Udover det, gør det at du på samme tid med at du stopper med at ryge, opbygger en ny og sund livsstil.

Latest posts by Henriette Jensen (see all)