Hypnose Vejle

Hypnoseterapi er en tilstand dagdrømmetilstand som bruges til af fokusere og som kan bruges til behandling af bl.a rygestop. Den dagdrømmetilstand kan man komme dybt ind i sindet, og på den måde ændre på opfattelsen af abstinenser og lysten til rygestop. Der er lavet mange studier, der påviser effekten af hypnosen. I flere lande, her i blandt USA, er hypnose en anerkendt behandlingsform, som bl.a bruges til smertebehandling under fødsel. Desværre er lægevidenskaben i Danmark ikke så langt fremme. 

Rygestop Vejle

Ved klinikken J-HYPNOSE i Vejle, er der lavet et rygestop program, som har vist sig yderst effektiv. Behandlingen foregår over 2 behandlinger, hvor der er sat god tid af til både forsamtale samt behandling. Derefter har man adgang til gratis hypnose-filer. Skulle lysten dukke op igen efter noget tid, får man også den behandling med. Rygestop Vejle har selv udviklet programmet og klienter er vendt positivt tilbage, en af kommentar er “Blev behandlet for både sukkertrang og rygestop- og begge med gode resultater. Har været virkelig glad for behandlingen. Både seriøs og professionel.”

Hvordan behandler man mod rygestop?

Der er mange måder at behandle på, nogle mener man skal have en dikterende stil, hvilket kan være meget ubehageligt og grænseoverskridende, nogle mener man skal sættes i en dyb trance, men hos klinikken J-hypnose er klienten altid til stede, da er man mest åben samt modtagelig.

Kontakt hypnoseklinikken i Vejle

Rygestop Vejle v/ J-hypnose er drevet af Jacob Eickhardt, som har mere end 10 års erfaring med behandling samt show. Der vil altid være mulighed for en personlig samtale, så man er sikker på, at det er den rigtige beslutning. Det handler om at være tryg og have tillid. Du kan læse meget mere om rygestop Vejle ved J-hypnose her. Og skulle du have spørgsmål til enten behandling eller andet, er man altid velkommen til at tage kontakt på 30502503, og er man en flok på minimum 10, stiller jeg altid gratis op og fortæller om hypnose, så budskabet kan spredes.