Mangler man Bluetooth høretelefoner? 

Hos os kan man finde et gigantisk udvalg af Bluetooth headset, blackpods dk er eksperter inden for trådløst headset, og ved derfor hvad som er afgørende, når man skal have nye trådløst headset. Noget af det vigtigste man skal tage højde for er brugstiden, altså hvor meget tid man kan bruge på sin favoritlydbog eller dit yndlings sang. Er man ude at gå en lang tur og ønsker at man kan lytte til lydbog på hele tiden er det vigtigt, at den kan benyttes i samme tid, som du regner med at være ude i naturen for at gå.  

Opladeligt etui 

Flere nyere Blackpods er med et etui, som er en mini æske, som man kan placere sit trådløse headset i. Her hjælper etuiet dig med at holde styr på dit trådløst headset i og derved sikrer, at du ej taber den ene af sine pods. Etuiene kan ligeledes benyttes som strømforsygning, så mens du ikke lytter til podcast, så oplader etuiet ens Blackpods og man vil kunne erfarer en længere over all høretid, det er hvad blackpods dk vil kalde for smart. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth pods er en væsentlig del af dagligdagen, da man ofte benytter disse i sin hverdag. Her tager man Bluetooth høretelefoner frem når man skal vente på nogle eller sidder i kollektiv trafik. Derfor er det vigtigt at du har ladet Bluetooth høretelefoner op, så man ikke skal se ud i luften og ikke kan lytte til lydbog.  

Er man et sportsmenneske? 

Er du i fitnesscenteret og ofte opdager at der er et kabel i vejen, der forhindrer dig i for at man kan gøre din træning rigtigt, så er trådløst headset den rigtige løsning til en, da de ej har ledning og dermed garanterer dig at der ej er noget, der forstyrrer dig, så man kan fokusere på det, der er vigtigt.  
Det er ej udelukkende i sportens elementer, at Apple AirPods kan være uundværlige, da de nemt kan benyttes i hjemmet, når du vasker tøj fordi du kan anvende din tid effektivt eller bare få det bedste ud af en bitter pligt, som man skal klare derhjemme og som en blot helst vil være fri for.  

Kan bruges på arbejdet 

Blackpods kan benyttes, hvis man er på arbejdet og vil fortage opkald, da adskillige Bluetooth headset nu er med indspiller, så man slipper for at skulle holde mobiltelefonen oppe ved øret. Så kan man nemt benytte begge hænder samtidig og kan hurtige klare en forespørgseler  

Undgå besvær 

Apple AirPods er uden ledning og dermed undgår du det berygtede ledningspinat, som du nemt kan have med headsets, der har ledninger, der let kan blive krøllet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for blot at skulle høre til podcast. Med trådløst headset undgår man alt det besvær, som kan komme ved headsets der er med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne ødelægges og dermed gøre dine høretelfoner ubrugeligt. Det kan du let være foruden med Apple AirPods 

Hos BlackPods dk ser du sit næste trådløst headset.