Slipsenål til din stil

Er du på vej til fest og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for en være et slips. BalderClothes tilbyder et vanvittigt sortiment af tonsvis forskellige modeller af slips her finder du kæmpe slips, som en sjov onkel vil ønske eller slimslips til dig der ønsker at se skarp ud når man skal ind til møde. Her kan man endvidere finish sit look med en slipsenål, som let og elegant organisere ens slips og gør at ens styling er perfekt.  

Skal man til jule tam tam med familien? 

En af de typiske steder man anvender slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til jule tam tam, her har vi den perfekte løsning til dig som vil have med et specielt juleslips. Her har vi et sort udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med smarte mønster.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er studerende, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få ens outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der særdeles vil gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her vil det være smart at farvesammensætte slipsenålen med dit ur, så når man har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så dit look er perfekt og at ens viden på tøj skinner igennem og vilgive et godt indtryk overfor dine familie 

Mangler du rådgivning? 

Hos os ser man et kæmpe sortiment af slips i flere typer. Her kan BalderClothes rådgive en til hvilket slips, der passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad som kan passe perfekt sammen. balderClothes har igennem en længere tid dyrket slips og ved derfor hvad, der er noget ved at vide og hvad man bør tænke over, hvis man skal vælge et slips.  

Det kloge valg 

Vi går op i kvalitet og du kan finde at de fleste af vores slips er lavet af silke, så det er nemt for en at binde. Her opdager man på samme tid at BalderClothes slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ikke kommer til at være i vejen for en eller være for meget. Med en slipsenål får du en elegant accessorie, som er let for dig at anvende. Vores udvalg heraf er i guld og sølv, så den med garanti er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har tilføjet til sit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan assistere dig, når de første par genstande er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så slipset ikke hopper ud til den ene side og derved får ens slips skævt. 

mange farver 

Er man den festlige type, som holder af farver i ens påklædning og har ledt efter en shop, hvor du kan købe slips i talrige forskellige farver? Så skal du ikke lede længere, vi har slips i alle mulige farver og mønstre. Både med striper og med helt klassiske slips med en farve som er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis du har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man efterspørge det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Latest posts by Henriette Jensen (see all)