Der er mange danskere, der er utroligt dårlige til at få spist den anbefalede mængde af grøntsager hver eneste dag. Er du en af dem, der har svært ved at finde motivationen eller lysten til at spise grøntsager, kan det være, at disse grunde kan overtale dig til at vælge mere grønt.

Find her termo jakker.

Få masser af vitaminer og mineraler

For det første er det jo en perfekt måde at få rigeligt med vitaminer og mineraler ind i din krop. Der er mange, der vælger at få dem via vitaminpiller og lignende, men det er nu engang bedst, hvis du kan få dem direkte fra kilden – nemlig i grøntsager og frugt. Så hvis du gerne vil være sikker på, at du får den rette mængde af både vitaminer og mineraler hver eneste dag, er det en god idé at komme i gang med at spise mere af de sunde ting.

Hjælper dig med et generelt sundt helbred

Så er det jo også godt at få masser af frugt og grønt, da det kan hjælpe dig med at opretholde et generelt sundt helbred. Der er mange livsstilssygdomme, som du ikke er i fare for at få dig, hvis du vælger at spise masser af frugt og grønt hver eneste dag. Du skal ikke være bange for at få et alt for højt kolesteroltal, og sygdomme som fx type 2 diabetes er der også meget mindre risiko for at få. Så hvis du vil værne om din krop og din sundhed, bør du kigge mere i frugt og grønt afdelingen.

Du kan spise meget uden at få dårlig samvittighed

Sidst, men ikke mindst, kan du ved at spise frugt og grønt også spise rigtig meget uden at få dårlig samvittighed. Du skal ikke op på meget mere end en Snickers bar for at få dårlig samvittighed, men med grøntsager kan du jo spise flere kilo, uden at det er noget, der går ud over dit kalorieindtag. Det er dog stadig anbefales at have en sund og varieret kost, men du skal ikke være bange for at gå sulten i seng.

Find og køb de bedste flyverdragter her.