Jeg var lige startet på mit kørekort, og jeg startede med to af mine venner. Det var noget, vi havde snakket om længe, da vi var fyldt 18, og gerne ville få taget os sammen og tage dit kørekort. Så det gjorde vi. Vi bor alle i Vanløse, så at tage kørekortet hos topgear-trafik.dk var oplagt. De har flere afdelinger, hvilket gør det dejligt nemt at tage teori, hvor end man befinder sig. Jeg havde gode oplevelser med køreskolen, især fordi jeg var sammen med mine venner. Vi fulgtes hver gang der var teori og fik også lov til at køre sammen nogle gange til hver vores undervisning. Så det var både sjovt at se dem køre, men også fedt, at de kunne se mig. Der er også tænkt på glatbane, hvor man nok skal lidt længere ud af byen. Der er det fedt, at man havde sine venner til at følges ad. Min kørelærer var meget flink og tilpassede sig min personlighed. Jeg husker første gang, vi var ude og køre, og sidste gang, vi var ude og køre. Både jeg og mine venner kom nemt og hurtigt igennem forløbet. Til selve køreprøven var jeg meget nervøs, men min kørelærer var rigtig god til at få mig på rette spor. Han fortalte mig, at han ikke ville sende mig op til en køreprøve, hvis han ikke følte, at jeg var klar, og andre ting, som virkede til at styrke selvtilliden. Den fik jeg da tilbage, hvilket også gjorde, at jeg bestod. Det var helt ærgerligt at skulle sige farvel, men mon ikke de ser mange flere, der kan hilse fra mig. Når jeg tænker tilbage, husker jeg det som god undervisning, både teori og selve kørslen. Topgear-trafik er en køreskole, jeg vil anbefale alle. Hvis der nu sidder en derude, som kender min kørelærer, så fortæl ham, at han gør et fantastisk stykke arbejde.