Mennesker der har prøvet at stoppe med at ryge ved godt at det er meget svært. Der er mange der gerne vil stoppe, men som ikke ved hvordan. Der er heldigvis mange som gerne vil hjælpe rygere.

Hvis ikke du kan stoppe med at ryge, så er det en god idé at få noget hjælp. Lån penge online så du kan gøre det nemmere for dig selv at stoppe.

Tænk hvis det lykkedes

Når man stopper med at ryge kan det gå 2 veje. Enten så stopper man og ryger aldrig mere, ellers så ryger man igen. Ved at stoppe har du altså intet at miste. Der er mange måder at stoppe på. Du kan lave en kold tyrker, eller du kan bruge nikotin erstatning mm.

Forberedelsen

Forberedelse er en rigtig god idé at vægte højt når du gerne vil stoppe. Hvis du ved hvorfor du får de abstinenser du får, så er det som oftest nemmere at komme igennem det. Alle abstinenser er forskellige fra folk. En god idé ville derfor være at læse op om dem alle sammen.

Her kan du læse tips og trick til hvordan du gør det nemmere for dig selv at stoppe. Du kan også finde Nikotinerstatning herinde. Udover alt det tilbyder de også at hjælpe dig via telefonen. At snakke med en som ved hvordan man har det, kan være nøglen til at stoppe.

Er der nogle gode grunde til at stoppe?

Der er mange fordele ved at stoppe. Ens hud vil blive pænere ved at stoppe, og du vil også føle dig bedre tilpas. Alle ikke rygerne vil heller ikke synes du lugter mere. Det er også generelt blevet sværere at være ryger, da man ikke må ryge så mange offentlige steder mere.

Nikotin gør også at det kan være svære at sove. Så hvis du har søvnproblemer, burde du måske overveje at stoppe. Der er også den grund alle de nævner. Du kommer til at spare mange penge. Alle de penge kan virkeligt blive brugt til nogle fede ting, men de kan også hjælpe dig med at stoppe.

Kan penge hjælpe mig med at stoppe?

En god idé når du stopper er at få din hjerne på andre tanker. Det kan gøres på mange måder. Det kan gøres ved at forkæle dig selv. Ved hjælp af de penge du sparer kan du tage på en god ferie. Du kunne tage et lån penge online for at komme væk, og derefter bruge de penge du sparer på smøgerne til lommepenge. Et lån behøver ikke at være svært og dyrt. Der er nogle låneberegnere ude på nettet. Du kan finde en låneberegner forbrugslån her.

 

Er der noget man skal undvære når man stopper?

Det er godt at undgå alle de ting der kunne tricke dig til at ryge igen. F.eks. bliver det sværere at stå imod trangen til at ryge, når man har fået noget alkohol. Det kan også være du bliver nødt til at holde afstand til de venner der ryger meget, da det også kan fremme en stærk trang.