Rigtigt mange mennesker har en holdning til rygning. Rygning har i mange år været populært og noget det kunne splitte vandene mellem folk. Mange folk ryger stadig i dagens Danmark og har gjort det længe. En stor del af dem der ryger ønsker dog også at stoppe. Men hvordan stopper man? Kan man kæmpe imod de abstinenser man får? Og hvad gør man så bagefter når man er stoppet?

Hvordan stopper man med at ryge

At stoppe med at ryge er det nemmeste at gøre på papiret. Det er bare at lade være, men virkeligheden er noget lidt andet. Der er mange abstinenser og vaner, der skal brydes, når man stopper med at ryge. Noget så basalt som at snakke med en ven i telefonen kan gøre, at man får lyst til en smøg igen. Det er en daglig kamp, man må tage op.

Det bedste ville være, hvis man kunne være sammen med nogle mennesker, der ikke ryger og dermed få en masser af aktivitet og tankerne væk fra smøgerne. Det er også vigtigt, at man ikke drikker alkohol i den første måned, da dette kan skabe en utrolig rygetrang, og når man er fuld eller har fået noget at drikke, er det ikke nemt at sige fra.

Noget andet, som mange mennesker der ikke selv ryger ved, er, at ens hjerne som ryger bliver meget anderledes, når man stopper. Ens hjerne arbejder hele tiden for at få en smøg og vil sætte mange tanker i gang for at få denne ene smøg. Den kan sætte fysiske abstinenser i gang, men også finde på undskyldninger for at ryge. Det kan også være, at man konstant tænker på, om det overhovedet er det værd at stoppe, hvis det er sådan her, man har det. At stoppe med at ryge og trodse alle disse ting har dog nogle fordele.

Fordele ved rygestop

At man kan sove bedre er en stor fordel. Der er også den fordel at ens hud bliver kønnere. Den største fordel der er at ens negle ikke er gule mere og ikke er grimme at se på. Dette er noget der betyder meget for mange mennesker. At se ordentligt ud når man skal ud og spise eller på en date har en stor betydning. Og her er negle en meget vigtigt ting. Hvis man har nikotingule negle kan det godt være svært at date folk der ikke selv ryger og kender til det.

Få skønne negle igen

Når du så er stoppet med at ryge kan man igen sørge for at man ser godt ud og er klar til en date. En god idé for en pige ville være at tage noget neglelak på som f.eks gellack negle lak. Dette kan være med til at spille en afgørende rolle for, hvorvidt manden synes, at han vil tage med en kvinde med hjem. Manden kan også med stor fordel bruge noget ansigtscreme og få sig en lækker hud, sådan at kvinderne også har lyst til at tage med ham hjem.