Det der med vaner kan være en satans sag at ændre på. Så det kan hjælpe at finde en anden mere spændende vane og afløse den med.

Når det kommer til vaner, så er nogle af dem gode, andre knap så gode. Det er dog ikke altid lige let at lave om på dem. De gode vaner skal man sjældent lave om på, så længe de ikke tager overhånd. Er du vant til at strikke sokker et par gange i måneden, så bare fortsæt. Gør du altid dine alufælge ekstra ren efter bilvasken, så fortsæt endelig. Men har du dårlige vaner som at ryge eller spise burgermad for tit, så kan det være tid til at andre på det. Spørgsmålet er blot hvordan?

Er du alene kan det være sindsyg svært. Nogle afløser her blot en dårlig vane med en anden dårlig vane. Som par kan det være lidt lettere da man har støtte hos sin partner. 

Det er også som par man kan lave en dårlig vane om til en rigtig sjov en. Stopper du f.eks. med at ryge, så tager de fleste automatisk på ved spise for meget istedet. Her kan par lige tage den op og sige, istedet for smøger skal vi dyrke noget mere sex. Ikke alene giver det en hvis ro i kroppen da man får glædes hormoner, det forbænder også en del kalorier. 

Kan man holde den kørende over længere tid ?

Spørgsmålet er nu, er det kun sjovt de første 2 uger eller kan man holde den kørende ? Det er selvfølgelig svært at sige, men faktum er at man blot kan krydre det hele lidt. Det kan gøres med noget frækt lingeri eller også bare tilføje noget sexlegetøj. Det giver ens sexliv helt nye dimensioner og betyder også at det bliver sjovere. 

Pengene til at investere i tilbehør får i jo automatisk fra den besparelse der opstår ved at stoppe med den gamle vane. Specielt ved smøger sparer man i hvert fald en del kroner hver måned. 

Latest posts by Henriette Jensen (see all)